тел.: 0897 916365, 0899 811735, 0885 926921   e-mail: fenikskl@abv.bg
 • Тристаен нов Многостаен тухлен апартамент , не е живяно в апартамента - подови настилики - на замазка апартамента е за доваршване ,. Две спални ,хол ,две бани , кухня с трапезария. две тераси Прочети повече...

 • Двустаен ново строителство Апартамент ново строителство , две самостоятелни помещения , две тераси , коридор и баня . Прочети повече...

 • Тухлен -център Тухлен апартамент - център. Трети етаж, с две тераси ,дървена дограма , паркет в спалнята и хола . за ремонт са кухнята и банята. Прочети повече...

 • Къща с. Рударци Къщата е триетажна, построена през 1990г. и е изцяло реновирана през 2010г. с РЗП 220 кв.м. и дворно място от 600 кв.м.
  Първият етаж има излаз към вътрешната част на двора и се състои от: кухня, дневна с камина, спалня за гости и баня с тоалетна.
  Вторият етаж се състои от: две спални, като за едната се минава през огромен дрешник, пред двете спални се намира голяма тераса (с невероятна гледка към Витоша планина), баня с тоалетна.
  Третият етаж се състои: две спални, баня с тоалетна, тераса тип веранда, обзаведена с мека мебел и стъклена маса, покрита от уютен покрив с дървена облицовка.
  В приземният етаж е разположен фитнес център облицован изцяло с естествен камък, две мазета, като едното се използва за технологично помещение, в което се намират котлето и хидрофорна система със съдове за 1000 л. вода.
  За по-голяма сигурност имота разполага с двуметров зидан довар, облицован с естествен камък, на който са монтирани три автоматични врати подсигуряващи три паркоместа в двора. Разполага и с видеонаблюдение и СОТ.
  Прочети повече...

 • Тристаен нов Нов апартамент. Две спални ,хол ,кухня с две тераси . Гараж ,мазе . Квадратурата е 96 кв.м + 15 кв.м (идеални части) = 111 кв.м Ново строителство в идеален център. Прочети повече...

 • къща в Згурово Масивна къща , на един етаж с две спални кухня и дневна , баня . външно стълбище . В двора има масивен гараж две стопански постройки -прилежащ парцел 1800 кв.м.и 1200 кв.м. земеделска земя Прочети повече...

 • Етаж 152 Застроена площ на етажа 152 кв.м. пет стаи с четири тераси . Настилки паркет ,теракот.Тапети в стаите . три спални , хол ,кухня , две бани . Възможност за самостоятелен вход . Отопление - пиролизен котел с чугунени радиатори. Дограма дървена двукатна. Към етажа 100 кв.м. двор, две избени помещения и гараж . Прочети повече...

За нас - Феникс имоти

“Феникс имоти” ЕООД осигурява на клиентите си, желаещи да продадат собствения си недвижим имоти, следния пакет от услуги, включващ:

- Проучване на пазара на недвижими имоти със сходни характеристики

- Консултиране на продавача при определяне на реална пазарна цена на предлагания имот към съответния момент и актуализирането й във времето спрямо пазарната конюнктура.

- Рекламна стратегия на фирмата, целяща максимално бързо и изгодно реализиране на предлагания имот

- изискване за наличието на пълен набор документи от продавача, необходими за нотариално прехвърляне на имота.

- Защитаване на интересите на клиента, оказване на необходимата консултантска и юридическа помощ до деня на нотариално прехвърляне на имота и получаване на пълната стойност на продадения имот.

В непрестанно развиващия се пазар на недвижими имоти, доверието на клиентите към посредническата агенция е фактор с решаващо значение за реализация на конкретно поставените цели.

Феникс имоти предоставя на Вас, Нашите клиенти огромен потенциал от възможности за търсене и предлагане на имоти, като същевременно осигурява контрол и проследяване на сделката чрез договорни отношения за посредничество.

Чрез публикуване на Вашите оферти в www.feniks-imoti.com имате възможност да се възползвате от лоялен партньор в наше лице за реализация на целите Ви! Ние ще Ви помогнем с професионален юридически и финансов съвет, като в допълнение на посредническата ни дейност ще осигурим консултанти и специалисти в различни области на сделките с имоти.

Възползвайте се от професионалния ни екип!